A Zenekarról

A zenekar először örömzenélésre állt össze szülőfalujukban Adácson 2016-ban, eredetileg dob-gitár-ének/basszusgitár formációban ekkor Renátó már alkalmanként érdeklődött a közös zenélés iránt, és végül 2017 októberében csatlakozott, mint új basszusgitáros majd 2018 májusában az előző énekes Gelsi Attila kiválása után, az énekes szerepét is át vette. A bandában Hard Rock és az Alternatív Rock a legmeghatározóbb irányvonal, amit követnek. Hárman ovitársak, osztálytársak voltak. A zeneiskolához is egymást erősítve csatlakoztak, ahol Robi klarinétozni, Renátó fuvolázni majd gitározni tanult. Szüleik zeneszeretete, zenei múltja egész életüket végig kísérte. Dani nehezen találta meg saját hangszerét, míg megállapodott a dobok mögött.
A zenekar helyi sörözőkben, kisebb klubbokban 2017 óta többször is koncertet adtott és fennállása óta mindenféle szponzoráció nélkül végzi tevékenységét, a stúdiófelvételek és a zenekar saját színpadi hangosítása is önerőből készült el. A banda rövid távú tervei közt szerepel az első album felvétele, a fellelhető koncertlehetőségek kiaknázása és további számok kidolgozása.  Rendszeresen járnak saját tevékenységi körhöz kapcsolódóan magán tanárhoz. Az első stúdiófelvételek 2018 októberében készültek el a Sparrow Music Stúdióban Nagykőrösön.
Hogy a zenéjük populáris-e? A srácokat ez nem izgatja, de azt tudják: hogy ez az L’n’T! A tempó gyors és rázós, sört előre kikérni!