A Csapat

Taray Renátó A zenekar basszusgitárosa. A csapat egyetlen nős tagja. Elsősorban Rock, illetve Blues számokat kedveli, de a magyar könnyűzenét sem veti meg. Példaképe John Paul Jones – a Led Zeppelin basszusgitárosa -, aki egy stílust teremtett játékával. Ő látja el a zenekar marketing és imagement feladatait, kezeli a közöségi oldalakat, illetve képet és videókat vág, a banda informatikusa.
Gelsi Dániel A zenekar dobosa. Szakállas, és változó stílusban játszik, szereti a klasszikus rock vonalat. Kedvencei az AC/DC és a Metallica, de a pergős Punk-Rock sem áll tőle messze, ide sorolható az ír kocsma zene, a Paddy and The Rats, Droppkick Murphy és a The Real Mckenzie. Részt vesz a saját dalok írásában – legyen az szöveg vagy dobszólam..
Nagy Róbert A banda gitárosa és egyben legfiatalabb tagja. Mondhatni megszállottan áll a zenéléshez. A vokálban is részt vesz. Fő dal és zeneszerző. Erős blues hatás érezhető játékán, ez főként példaképei hatásának tudható be. (Eric Clapton, Gary Moore, Slash). Kedvence zenekarjai: Guns’n’Roses,  AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Led Zeppelin és természetesen a Bikini.